fbpx

TARINAMME

Olemme kumpikin tahoillaan unelmoineet, suunnitelleet, rakentaneet ja toteuttaneet polkujamme kohti samaa määränpäätä. Ihmisten ja organisaatioiden toimintakyvyn turvaaminen ja parantaminen ovat olleet tärkeässä roolissa matkalla kohti maalia. Meille on tärkeää kohdata ihminen psykofyysisenä kokonaisuutena, olla läsnä ja kuunnella. Työssämme hyödynnämme tutkimustietoa ja toimivia menetelmiä etsien koko ajan uutta ja parempaa.
Yhdessä olemme enemmän:

- Minna -

Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2009 ja rakentanut määrätietoisesti yritykseni Minergian palveluita ja kouluttanut itseäni. Kesäkuussa 2020 yritys sulautui osaksi Tolonen & Ojanen Oy:tä. Näin vuosien työ jatkuu entistä monipuolisemmin. Elämäntapavalmennus, coaching, hieronta, kehoterapiat ja meditaatio-ohjaus jatkuvat osana yksilöiden ja organisaatioiden hyvinvointia lisäävinä elementteinä. Minulla on vahva tahtotila luoda yhteisöihin toimiva ja rakentava ilmapiiri, jossa haasteet ja ongelmat hoidetaan avoimesti ja rakentavasti ja yksilö tulee kuulluksi. Työhyvinvointi ja työurien pidentäminen ovat minulle tärkeitä asioita.
Muutos on mahdollisuus:

- Petri -

Olen saanut tavata pitkällä työurallani satoja asiakkaita ja olen itsekin työskennellyt useammassa organisaatiossa. Minua on kiinnostanut aina se, miten asiat voitaisiin tehdä fiksummin, tehokkaammin ja laadukkaammin niin, että organisaation henkilöstö voisi keskittyä puuduttavien työtehtävien sijaan oman organisaation ja asiakkaiden toiminnan kehittämiseen. Elämme digitalisaation murroksessa, jossa mm. tulevaisuuden tekoälyratkaisujen ja sensoriteknologian avulla voimme automatisoida monia työtehtäviä sekä kehittää toimintaketjuja yli organisaatiorajojen. Yksilön toimintakyky on minulle toiminnan ydin. Haluan auttaa organisaatioita ja yksilöitä muutoksessa matkalla kohti parempaa toimintakykyä.
https://www.naturo.fi/wp-content/uploads/minergia-logo-yhteistyossa-naturo-300x153.png

Minna Ojanen

Minna Ojanen

Coaching, hieronta

BIO

Minnan CV

LCA Psykologisen joustavuuden coach, Hyvinvointikoulu, 2021
LCA Ryhmä- ja tiimivalmentaja, Life Coach Academy, 2019
Koulutettu hieroja, Suomen Urheiluhierojaopisto, 2018
LCA LifeCoach, Jyväskylän Yliopisto, 2015
Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Management Institute of Finland, 2014
Horstmann diplomoitu kehoterapeutti, 2011

Minulle on tärkeää olla läsnä ihmiselle. Pyrin kuuntelemaan ja löytämään henkilön “lukkotukin”, asian, jota muuttamalla kokemus elämästä muuttuu paremmaksi. Olen saanut  yrittäjyyteni aikana paljon palautetta asiakkailtani tavastani kohdata jokainen omana yksilönään ja auttaa juuri häntä löytämään omasta itsestään ja elämästään eteenpäin vieviä oivalluksia.
Fyysisen kehon hoidot, ajattelu- ja toimintatapojen muutokset ja elämänkatsomukselliset pohdinnat, meditaatio-ohjaukset ja Terveysmetsä-retket ovat intohimoni.


Petri Tolonen

Petri Tolonen

BIO

Petrin CV

Terveystieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto, 2021
Hyvinvointivalmentaja, Jyväskylän yliopisto, 2021
Executive Business Coach, Henleyn yliopisto, menossa
Terveysmetsä-ohjaaja, JAMK, 2019
Muutosjohtamisen koulutus, AALTO EE, 2016
Kansainvälisiä liikkeenjohtamisen koulutuksia 2007-2009
Valmennustehtäviä vuodesta 1984 lähtien

Projektien johtamista vuodesta 1991 alkaen. Hankkeita ovat olleet mm. ERP-projektit, tiedolla johtamisen projektit ja liiketoiminnan kehitysprojektit.

Myyntitehtäviä vuodesta 1994 lähtien start up –organisaatioista kansainvälisiin organisaatioihin monella eri tasolla uusmyynnistä nykyasiakastehtäviin. Myytävää on riittänyt pienistä tuotemyynneistä jättimäisiin ulkoistusratkaisuihin. Myynnin ja organisaation johtamiskokemusta minulla on yli 10 vuotta.

Minulle on tärkeää ymmärtää, missä olemme ja mihin olemme menossa. Kuuntelemalla ja kuulemalla nykytilan ja ongelmat sekä kirkastamalla tavoitteet, muutosmatkan suunnittelu onnistuu huomattavasti helpommin. Yksilön toimintakyky on menestyksen avain. Se on syy, miksi halusin vahvistaa osaamistani terveystieteiden maisterin tutkinnolla. Nyt, hyvinvointivalmentajana ja kohta valmistuvana executive business coachina, kaikki osaamiseni on sinun käytettävissäsi.

Ota yhteyttä