Matka itseen on tärkein matka

Olen ollut kiinnostunut hyvinvoinnista ja muutoksesta pitkään. Eniten olen oppinut omasta muutosmatkastani, joka lähti liikkeelle työuupumuksesta vuonna -06. Olen siitä lukijoilleni kirjoittanut hyvinkin omakohtaisesti blogissani ”Äitejä ja tyttäriä” (mintuun.blogspot.com). 

Vuodesta -07 olen opiskellut erilaisia täydentäviä hoitomuotoja auttaakseni ihmisiä. Olen opiskellut ja työskennellyt niin kehon kuin mielenkin kautta toimivien metodien kanssa. 2017 valmistuin koulutetuksi hierojaksi, osaksi virallista terveydenhuoltoa. 

Hyvinvointivalmennus

Perustettuani yrityksen yhdessä kumppanini Petrin kanssa olemme yhdessä rakentaneet polkua kohti hyvinvoinnin kokonaisvaltaista valmennusta. Petri valmistuu terveystieteiden maisteriksi ja syventää osaamistaan opiskellen Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellisessä hyvinvointivalmennusta ja Henleyn Business Schoolissa Business Coachingia. Hänen tieteellinen ja tutkiva asenteensa hyvinvointiin yhdistettynä molempien henkilökohtaisiin kokemuksiin antaa meille vahvan ja laajan pohjan auttamiseen. Tämän päivän sirpaleinen ja osittain jopa virheellinen informaatio vaikuttaa yksilön kykyyn ymmärtää, miten heidän kannattaisi liikkua, syödä ja palautua. 

Miten tukea tavoitteisiin pääsyä?

Meidän tavoitteenamme on vaikuttaa yksilöiden ja työyhteisöiden toimintatapoihin niin, että ne tukisivat ihmisten omia ja organisaatioiden asettamia arvoja ja tavoitteita. Meidän näkemyksemme mukaan ihmisen lisääntyvä terveys ja hyvinvointi tukee parhaimmillaan organisaatioiden tavoitteita ja päinvastoin. 

Omasta terveydestä ja hyvinvoinnista vastuu kuuluu jokaiselle itselleen! Haluamme auttaa ihmisiä tilanteen kartoittamisessa ja nykyisen tilanteen ymmärtämisessä, uusien terveyttä ja hyvinvointia tukevien tavoitteiden luomisessa sekä muutosmatkan toteutumisessa. 

Ihminen keskiössä. Aina. Luonnollisesti. 

Jukola 2021 Rovaniemellä

Tammikuussa aloitamme Jukola 2021 -matkan. Matkan aikana autamme sinua kehittämään suunnistustaitojasi, jaamme sinulle henkilökohtaisesti tietoa sinun tilanteeseesi sopivasta fyysisestä harjoittelusta ja ravinnosta saavuttaaksesi tavoitteesi. Tämä on hieno mahdollisuus työporukoille, yhteistyökumppaneille, kaveri- tai perhejoukkueille tehdä yhdessä matkaa yhdessä asetettuun tavoitteeseen. Voit kerätä oman 4-7 hengen joukkueen tai osallistua yksin valmennukseen osallistuvista kerättävään joukkueeseen. Yhteisöllisyys antaa voimaa meistä jokaiselle tehdä muutos ja päästä tavoitteeseen. Jokaisen yksilön antama panos vie koko joukkueen startista maaliin. 

Saat kokemuksen, jota kannat mukanasi loppuelämäsi! Lähdetkö mukaamme elämäsi matkalle? 

Tervetuloa! Minna